Stakingen streekvervoer

Web Reizigers ondervinden ook vrijdag hinder van stakingen in het streekvervoer in Friesland Groningen de Achterhoek en Limburg. Web 36 minutes agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers.


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Begin Van Nieuwe Reeks Algemeen Nu Nl

UTRECHT ANP - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden.

. Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen. Door Casper Schrijver 24 februari 2023. Zo meldt Arriva dat haar treinen in het noorden wel rijden maar dat er in de rest van de regios zoals.

Web Ja en nee. Web Er zijn stakingen in het streekvervoer aangekondigd door de vakbonden. Web De stakingen in het streekvervoer gaan onverminderd door.

De meeste Arriva-treinen rijden wel behalve in Limburg. Vakbond CNV Vakmensen zon 2200 leden doet niet mee aan. Web Oorzaak zijn de stakingen in het streekvervoer.

Het bleek niet haalbaar om met het aantal werkwilligen. Web De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk te stoppen en weer te onderhalen over een CAO. In het streekvervoer wordt al wekenlang herhaaldelijk gestaakt.

Web 2 hours agoDoor de landelijke stakingen in het streekvervoer rijdt vrijwel nergens een streekbus of een regionale trein. Er wordt op meerdere dagen gestaakt door personeel dat is aangesloten bij de vakbonden. Web 43 minutes agoWekenlang stakingen.

Ook dinsdag leggen voornamelijk buschauffeurs verspreid over. Web 56 minutes agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Web 2 hours agoOok dinsdag wordt weer gestaakt in het streekvervoer.

Web Van de 13000 medewerkers in het streekvervoer zijn er circa 6000 aangesloten bij de FNV. Als de werkgevers in het. Web 1 hour agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers.

Web Laatste update over de stakingen in het streekvervoer. Web 28 minutes agoUTRECHT - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Ook moeten reizigers rekening houden met de uitval.

Door deze regionale staking is echter het treinverkeer in heel Nederland stil komen te liggen. Op dinsdag 13 september en donderdag 15 september zouden er ook stakingen zijn maar deze zijn van de baan. Medewerkers van de regionale vervoerbedrijven willen.

Vandaag woensdag en vrijdag wordt het werk neergelegd. Web UTRECHT ANP - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de. Web 19 hours agoRover hoopt dat het met gesprekken tussen de vakbonden de stakingen kan opschorten.

Het gaat om de zesde van in totaal vijftien landelijke. Web 1 hour agoDoor anp 14 maart 2023 755. De buurtbussen rijden overigens wel de normale dienstregeling.

Web De stakingen zijn een vervolg op de estafettestakingen die voor de zomer door het hele land gehouden zijn. Web 1 hour agoOok vandaag rijden er door een staking minder treinen trams en bussen in het streekvervoer. We hebben de indruk dat bij alle partijen de wil is om samen tot een goede.

Dat meldt FNV dinsdag de dag dat er. Op vrijdag 10 maart 2023 dinsdag 14 maart 2023 woensdag 15 maart 2023 verkiezingsdag maandag 20 maart 2023 en. Vooral in de Achterhoek het Vechtdal en Limburg is het openbaar.

De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland. Web 3 hours agoDoor de staking van medewerkers in het streekvervoer rijden er dinsdag geen treinen van Arriva in Limburg. Web Ook het busvervoer van Twents en RRReis in de regio is ernstig verstoort door de staking.

Werkgevers en vakbonden kunnen het nog steeds niet eens worden over een nieuwe cao.


Vakbonden Werkgevers Streekvervoer Krijgen Tot 20 Februari Anders Nieuwe Stakingen Ovpro Nl


Uuutcxjuwdlybm


Vijfdaagse Staking In Streekvervoer 112pijnacker Nootdorp


Streekvervoer Dreigt Met Stakingen In De Komende Zes Weken Als Nieuw Loonbod Uitblijft


Volgende Staking Streekvervoer Van Drie Dagen Zit In De Pen


6rits2quypzbsm


Landelijke Staking Streekvervoer Op Vrijdag 16 September 2022 Exxact


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Het Streekvervoer De Limburger Mobile


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Al Het Nieuws Uit Veenendaal


Stakingen In Het Streekvervoer Wie Doorbreekt De Patstelling


Nieuwe Regionale En Mogelijk Zelfs Landelijke Staking In Het Streekvervoer Op Komst Max Vakantieman


Streekvervoer Ligt Vijf Dagen Plat Helft Van Alle Bussen Rijdt Zeeuws Nieuws Pzc Nl


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer De Puttenaer Nieuws Uit De Regio Putten


Fnv Landelijke Staking Streekvervoer Als Cao Overleg Faalt 1limburg


Rtv Ronde Venen Werkgevers Streekvervoer Roepen Op Tot Stoppen Stakingen


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Trouw


9292 Nl Staking Streekvervoer Tips Voor Ov Reizigers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel